Bedankt voor uw bezoek op deze website. 

Ik zou het op prijs stellen als u een kleine recensie achter zou laten.

Reactie plaatsen

Reacties

Marielle Bouw
5 maanden geleden

Niets is teveel en alles is perfect verzorgd!

Ik heb Rianne al vaker gevraagd de bloemstyling op mijn trainingen te verzorgen en keer op keer is het een lust voor het oog! Ze snap exact mijn wensen!
Bruiden die ik naar haar doorstuur zijn gelukkig en nabestaanden waarderen haar lieve, met zorg en aandacht, toegewijde houding enorm! Ze is een specialist, en een lieverd! En die combinatie is GOUD!
Tot snel lieve Rianne! Liefs Marielle, Tintelend Spreken!

S en N
5 maanden geleden

Voor onze trouwdag waren we op zoek naar een bloemist. We hoorden van Rianne en hebben contact gezocht. Na een gezellige avond bij ons thuis waar alle wensen (en alles wat we niet wilden) te hebben besproken liet ze ons met achter met de belofte: "ik ga er wat moois van maken"
En dat heeft ze waar gemaakt! Zonder een boeket en corsages uitgezocht te hebben heeft ze ons verrast met ONS boeket en corsage. DIT is wie wij zijn. Van een gesprek naar een boeket/corsage. GE-WEL-DIG

Unica Fire Safety Hoevelaken
5 maanden geleden

Wij bestellen regelmatig bloemen voor diverse gelegenheden voor onze medewerkers. Maar het boeket dat ik vandaag ontving was verreweg het mooiste wat we hebben ontvangen. Wij zullen proberen standaard onze bloemen bij je te gaan bestellen.

Corderius College Amersfoort
9 maanden geleden

Mooie podiumstukken en boeketten (geheel naar haar ontwerp) voor onze diploma uitreikingen , zag er prachtig uit. .Op naar het volgend schooljaar waarin we zeker weer van je diensten gebruik willen maken

Erwin Reitsma
een jaar geleden

Op internet (Google maps) las ik “bij Rianne is zo goed als alles mogelijk”. Dit klopt helemaal. De afgelopen 10 dagen heeft zij mijn vrouw iedere dag thuis verrast met 1 bloem en vandaag als afsluiter een mooi boeket (wij zijn 10 jaar samen). Mijn vrouw wist niet wat haar overkwam. Helemaal leuk!
Rianne begrijpt wat een bloem/boeket betekend voor iemand. Heel erg bedankt voor de afgelopen 10 dagen!

Esther
een jaar geleden

Wij hadden de box besteld om een "kerstkrans" te maken echt geweldig! Heel veel groen en de droogbloemen ook heel mooi en genoeg. Alles perfect verzorgd zelfs batterijen erbij voor de lampjes in de krans. Top beschrijving was ook helder en duidelijk.
Bedankt voor de levering aan huis

C van Beek/ Corderius College Amersfoort
een jaar geleden

Sinds kort bestellen wij de bloemen bij Rianne , wij zijn erg tevreden , mooie boeketten , meedenken, snelle service. Kortom zeer tevreden.
Zullen haar ook zeker aanbevelen.

René Jillissen
een jaar geleden

Eén telefoontje naar Rianne en ze denkt met je mee om vandaag nog een modern boeket te bezorgen. Het zal vast een plaatje zijn, dat veldboeket

Kirsten van Valkengoed/ Yoga Puur
een jaar geleden

Om de week weer een prachtig boeket en een stralende Rianne voor de deur. Geluksmomentjes. Dit bloemenabonnement wil ik voor geen goud meer missen.

Anita Gilles
een jaar geleden

Erg blij met de creativiteit van Rianne. Ze helpt je waar ze kan. Ook als je telefonisch besteld en het door haar laat bezorgen zijn de boeketten prachtig. Ik beveel de boeketten van Rianne zeker aan.