Bedankt voor uw bezoek op deze website. 

Ik zou het op prijs stellen als u een kleine recensie achter zou laten.

Reactie plaatsen

Reacties

Corderius College Amersfoort
een maand geleden

Mooie podiumstukken en boeketten (geheel naar haar ontwerp) voor onze diploma uitreikingen , zag er prachtig uit. .Op naar het volgend schooljaar waarin we zeker weer van je diensten gebruik willen maken

Erwin Reitsma
6 maanden geleden

Op internet (Google maps) las ik “bij Rianne is zo goed als alles mogelijk”. Dit klopt helemaal. De afgelopen 10 dagen heeft zij mijn vrouw iedere dag thuis verrast met 1 bloem en vandaag als afsluiter een mooi boeket (wij zijn 10 jaar samen). Mijn vrouw wist niet wat haar overkwam. Helemaal leuk!
Rianne begrijpt wat een bloem/boeket betekend voor iemand. Heel erg bedankt voor de afgelopen 10 dagen!

Esther
8 maanden geleden

Wij hadden de box besteld om een "kerstkrans" te maken echt geweldig! Heel veel groen en de droogbloemen ook heel mooi en genoeg. Alles perfect verzorgd zelfs batterijen erbij voor de lampjes in de krans. Top beschrijving was ook helder en duidelijk.
Bedankt voor de levering aan huis

C van Beek/ Corderius College Amersfoort
9 maanden geleden

Sinds kort bestellen wij de bloemen bij Rianne , wij zijn erg tevreden , mooie boeketten , meedenken, snelle service. Kortom zeer tevreden.
Zullen haar ook zeker aanbevelen.

René Jillissen
9 maanden geleden

Eén telefoontje naar Rianne en ze denkt met je mee om vandaag nog een modern boeket te bezorgen. Het zal vast een plaatje zijn, dat veldboeket

Kirsten van Valkengoed/ Yoga Puur
10 maanden geleden

Om de week weer een prachtig boeket en een stralende Rianne voor de deur. Geluksmomentjes. Dit bloemenabonnement wil ik voor geen goud meer missen.

Anita Gilles
10 maanden geleden

Erg blij met de creativiteit van Rianne. Ze helpt je waar ze kan. Ook als je telefonisch besteld en het door haar laat bezorgen zijn de boeketten prachtig. Ik beveel de boeketten van Rianne zeker aan.

Marijke Smit
een jaar geleden

Lieve Rianne,

Heel erg bedankt voor het maken van mijn mooie bruidsboeket! En voor het maken van de prachtige corsages van Nikk en Demy en de gasten. Ze waren echt prachtig! Onze dag was perfect ook mede dankzij jou!

Liefs van ons

Brigitte
een jaar geleden

Super fijn advies en prachtige bloemen en creaties! Echt een aanrader!

Beanita
een jaar geleden

Rianne maakt super mooie bloemstukken voor elke gelegenheid.
Ze denkt goed met je mee.👍