Bedankt voor uw bezoek op deze website. 

Ik zou het op prijs stellen als u een kleine recensie achter zou laten.

Reactie plaatsen

Reacties

Hendrina Brugmans
5 maanden geleden

Rianne is een topw**f! Elke twee weken brengt ze een prachtige bos bloemen bij ons thuis! Altijd mooie verse bloemen, altijd een boeket die past bij de vaas, altijd een glimlach, altijd een gezellig kletspraat! Ik kan niets anders adviseren dan een bloemenabonnement van Rianne!!!

Paula
9 maanden geleden

Ik heb helaas voor het eerst een rouwboeket moeten bestellen. Ik wist niet bij wie ik dat kon doen toen kwam ik de site van rianne tegen en heb ik haar gebeld. Ik heb er geen spijt van ik raad het ook zeker aan om rianne te bellen zij is super klantvriendelijk levert netjes werk en de rozen zijn heel mooi en vers. Het boeket was prachtig.

Lieve rianne
Ik wil je heel erg bedanken
Voor je inzet en je vele werk

Mocht het ooooit weer nodig zijn hoop het niet dan kom ik zeker weer bij je terug.
Bedankt voor alles

Liefs paula

Marielle Bouw
2 jaar geleden

Niets is teveel en alles is perfect verzorgd!

Ik heb Rianne al vaker gevraagd de bloemstyling op mijn trainingen te verzorgen en keer op keer is het een lust voor het oog! Ze snap exact mijn wensen!
Bruiden die ik naar haar doorstuur zijn gelukkig en nabestaanden waarderen haar lieve, met zorg en aandacht, toegewijde houding enorm! Ze is een specialist, en een lieverd! En die combinatie is GOUD!
Tot snel lieve Rianne! Liefs Marielle, Tintelend Spreken!

S en N
2 jaar geleden

Voor onze trouwdag waren we op zoek naar een bloemist. We hoorden van Rianne en hebben contact gezocht. Na een gezellige avond bij ons thuis waar alle wensen (en alles wat we niet wilden) te hebben besproken liet ze ons met achter met de belofte: "ik ga er wat moois van maken"
En dat heeft ze waar gemaakt! Zonder een boeket en corsages uitgezocht te hebben heeft ze ons verrast met ONS boeket en corsage. DIT is wie wij zijn. Van een gesprek naar een boeket/corsage. GE-WEL-DIG

Unica Fire Safety Hoevelaken
2 jaar geleden

Wij bestellen regelmatig bloemen voor diverse gelegenheden voor onze medewerkers. Maar het boeket dat ik vandaag ontving was verreweg het mooiste wat we hebben ontvangen. Wij zullen proberen standaard onze bloemen bij je te gaan bestellen.

Corderius College Amersfoort
2 jaar geleden

Mooie podiumstukken en boeketten (geheel naar haar ontwerp) voor onze diploma uitreikingen , zag er prachtig uit. .Op naar het volgend schooljaar waarin we zeker weer van je diensten gebruik willen maken

Erwin Reitsma
2 jaar geleden

Op internet (Google maps) las ik “bij Rianne is zo goed als alles mogelijk”. Dit klopt helemaal. De afgelopen 10 dagen heeft zij mijn vrouw iedere dag thuis verrast met 1 bloem en vandaag als afsluiter een mooi boeket (wij zijn 10 jaar samen). Mijn vrouw wist niet wat haar overkwam. Helemaal leuk!
Rianne begrijpt wat een bloem/boeket betekend voor iemand. Heel erg bedankt voor de afgelopen 10 dagen!

Esther
3 jaar geleden

Wij hadden de box besteld om een "kerstkrans" te maken echt geweldig! Heel veel groen en de droogbloemen ook heel mooi en genoeg. Alles perfect verzorgd zelfs batterijen erbij voor de lampjes in de krans. Top beschrijving was ook helder en duidelijk.
Bedankt voor de levering aan huis

C van Beek/ Corderius College Amersfoort
3 jaar geleden

Sinds kort bestellen wij de bloemen bij Rianne , wij zijn erg tevreden , mooie boeketten , meedenken, snelle service. Kortom zeer tevreden.
Zullen haar ook zeker aanbevelen.

René Jillissen
3 jaar geleden

Eén telefoontje naar Rianne en ze denkt met je mee om vandaag nog een modern boeket te bezorgen. Het zal vast een plaatje zijn, dat veldboeket